Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1)

Zakon o varstvu podatkov si lahko pogledate na spletni strani PIS-a na tej povezavi.

R-Fit,  Rene Roškar s.p. (v nadaljevanju ponudnik) si prizadevamo, da se pri nas počutite varni, pri čemer stremimo,da so vaši osebni podatki varovani najbolj kar se le da. Zavedamo se svoje odgovornosti v zvezi z ravnanjem z vašimi osebnimi podatki, zato vse osebne podatke obdelujemo v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (»GDPR«).

Namen Politike varovanja osebnih podatkov (»Politika«) je, da vas seznanimo, za katere namene pridobimo vaše osebne podatke, kakšna bo njihova uporaba, kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, in kako jih uveljavljati.

1. Upravljalec podatkov

Upravljalec vaših osebnih podatkov je R-Fit, Rene Roškar s.p. Bukovci 110, 2291 Markovci Slovenija.

2. Namen obdelave podatkov

Vse osebne podatke, ki nam jih posredujete, bomo obravnavali zaupno in jih uporabili zgolj v namene, za katere ste jih posredovali. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za kak drug namen, vas bomo o tem predhodno obvestili in vas zaprosili za vaše soglasje.

3. Obisk in uporaba spletne strani

Ob vsakem obisku strani https://r-fit.si/ se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP-številka, različica brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo za potrebe vodenja svoje statistike. Ponudnik tako zbrane podatke obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.

Če na spletni strani obstajajo povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s ponudnikom, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

4. Obdelava osebnih podatkov naših klientov

Podatke, ki nam jih posredujete v okviru povpraševanja, nam posredujete prostovoljno in na osnovi privolitve v komunikacijo po E-pošti za namen komuniciranja za vaše povpraševanje. Te podatke bomo obdelovali zgolj za potrebe po odgovoru in medsebojne komunikacije. Za pravilnost in točnost teh podatkov ste odgovorni izključno sami.

5. Uporabniki podatkov

Vsi podatki zbrani na osnovi zgoraj naštetih pravnih podlag, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in jih brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. Osebni podatki klientov se zaradi zaupnega razmerja med uporabnikom in ponudniku ne razkrivajo nobenim tretjim osebam.

V okviru zakonskih pristojnosti je mogoče vaše osebne podatke razkriti naslednjim obdelovalcem podatkov:

–      administratorju in skrbniku spletne strani.

Ponudnik se zavezuje, da vaših osebnih podatkov ne bo posredoval ali prenesel v tretjo državo ali kaki mednarodni organizaciji.

6. Obdobje hrambe podatkov

Zagotavljamo vam, da vaše podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili zbrani in uporabljeni, in sicer:

  • dnevniške datoteke spletnega strežnika se hranijo 3 (tri) mesece;
  • vaši kontaktni podatki za potrebe komunikacije se obdelujejo zaključenega posla oziroma zaključene komunikacije;

Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, tj. po izpolnitvi namena, za katerega so bili zbrani, se podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo.

7. Vaše pravice

Ponudnik zagotavlja uresničevanje vseh pravic, ki vam pripadajo v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

Od podjetja lahko kadarkoli zahtevate:

  • izbris vaših podatkov z baze povpraševanja,
  • izbris vaših podatkov, ki se shranjujejo za namene povpraševanja.

8. Spremembe

Pridržujemo si pravico, da predmetno Politiko po potrebi občasno prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Zato vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

9. Piškotki

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani. Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.

Ta spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Obvezni: Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.
Funkcionalni: Ti piškotki služijo za hranjenje vaših nastavitev na strani. Kot so, regija, jezik, perference ipd.
Analitika: Ti piškotki omogočajo, da štejemo obiske in vire prometa, zato lahko spremljamo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.
Marketing: Ti piškotki so nastavljeni s strani naših oglaševalskih partnerjev.

Podatki podjetja

R-Fit Rene Roškar s.p., Bukovci 110, 2281 Markovci, davčna številka: 42385628, matična številk 8999457000,

Skrbimo, da je spletna stran ažurna in točna, vendar so napake možne. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne strani r-fit.si, kakor tudi splošnih pogojev.

V kolikor na spletni trgovini najdete napako, nas prosim obvestite na info@r-fit.si